Praktisch

STOELEN

In de concertzaal staan stoelen opgesteld. Tijdens het voorlaatste optreden op zaterdag (Tamburellisti di Torrepaduli) en zondag (Väsen) wordt de helft en tijdens het laatste optreden op zaterdag (Boreas) worden alle stoelen weggenomen. Dan kan er gedanst worden.

Uiteraard kunnen aan de zijkant nog wel wat stoelen blijven staan.

RESPECT VOOR DE MUZIKANTEN

We kiezen er bewust voor om de muziek niet te luid te zetten. Het moet voor iedereen aangenaam blijven. Er worden dan ook geen oordopjes uitgedeeld.

Het blijft uiteraard een muziekfestival en daarom willen we vragen om in de concertzaal stil te zijn, uit respect voor de artiesten, maar eveneens uit respect voor de andere festivalbezoekers. Wie gewoon een praatje wil doen, kan dit perfect in de bar of onder het Duvel Droomschip. Daar staan ook luidsprekers opgesteld opdat ook daar de muziek hoorbaar is.

Om dezelfde evidente reden vragen we ook om uw gsm in de concertzaal stil of uit te zetten.

GLAZEN

Sinds de eerste editie hebben we ervoor gekozen om alle drank in glas te serveren, enerzijds uit ecologische overtuiging, anderzijds omdat al dat gerstenat ook beter smaakt uit glas.

Dit creëert wel iets meer werk, maar wanneer iedereen zijn lege glazen terugbrengt of in de manden plaats die op een aantal plaatsen voorzien worden, maken jullie het voor de vrijwilligers iets makkelijker en kunnen we dit ook de volgende jaren blijven doen.

AFVAL

We proberen een duurzaam festival te zijnen zo weinig mogelijk wegwerpmateriaal te gebruiken. Op heel wat plaatsen zijn er vuilnisbakken voorzien. We zouden het leuk vinden mochten jullie het weinige afval dat er is, dan ook in deze vuilnisbakken werpen.

Behalve de sigarettenpeuken. Die kun je kwijt in de met zand gevulde emmers die je hier en daar zult tegenkomen.

FOTOGRAFIE

Iedereen mag foto’s nemen. Om het aangenaam te houden voor zowel de artiesten als de mensen op de eerste rijen, kunnen we wel enkel onze eigen festivalfotografen, voorzien van een badge, toelaten net voor het podium.

Bedankt om hiermee rekening te houden.
Kom regelmatig naar deze pagina terug voor aanvullende praktische informatie.