Zomercafé Tickets

Wat moet je weten vòòr je tickets bestelt?

Prijzen tickets

Abonnement: 90 €
VVK: 12 €
ADD: 15 €

Er zijn slechts 120 tickets per optreden beschikbaar.

Wees er dus snel bij!

Contactbubbels

Mensen van dezelfde contactbubbel zitten rond dezelfde tafel. Met minder tafels kunnen we beter spreiden en de beschikbare plaats goed benutten.

Spreek af met jouw vrienden en vorm een contactbubbel voor het concert.
Verzin voor die contactbubbel een naam en speel die door aan je vrienden. Die naam geef je op tijdens de reservatie. De is slechts een hulpmiddel: op die manier hoef je niet meteen zelf 10 tickets te bestellen voor een ganse groep - maar dat mag natuurlijk wel. Die bubbelnaam kan je na aankoop nog altijd aanpassen.

Er is geen minimum aantal ticketten te kopen per optreden. We raden sterk aan om zoveel mogelijk aan te sluiten bij een contactbubbel, zeker als je maar één ticket bestelt.

Er is ook geen maximum aantal ticketten dat in één keer kunnen worden besteld. We zullen ons wel houden aan een maximum van 10 personen per tafel. Zo houden we het ook veilig!

Abonnementen

Tot aan het eerste optreden kan je abonnementen reserveren voor het ganse festival aan de prijs van 90 €. Elk abonnement geeft dan recht op negen verschillende ticketvouchers.

Terugbetaling van reservaties

Tickets kunnen niet terugbetaald worden, tenzij een concert wordt afgelast of uitgesteld. Er zullen mogelijkheden bestaan tot terugbetaling of inwisseling van tickets in deze uitzonderlijke gevallen.

Tickets zijn op naam

Om de Coronaregels beter te kunnen opvolgen zijn de tickets op naam. Die namen kan je na aankoop nog altijd aanpassen.

Ticketverkoop

Vanaf woensdag 17 juni 19:00u. opent de
ZomerCafé Ticketshop!